Fürdősók és a só termékek | online áruház

Kenyeztesse magát egy nyugtató, pihentető és frissítő hatásu fürdőve

A sós fürdő felfrissíti, regenerálja a fáradt izmokat, izületeket, megnyugtat, ellazít. A sósfürdő elsősorban az izmok ellazítására, pihentetésére ajánlott. A fürdősó és az illóolajok hatása jelentős, a természetgyógyászat  zámos panasz enyhítésére használja.

A Fürdősók lehetővé teszik, hogy a só , illoolajok , és a gyógynövények számos  jótékony  hatását kipróbálhassuk, méghozzá otthon a fürdőkádban. Termékeink a parajdi sóbánya által bányászott sóból készülnek, amit köztudottan Európa egyik legjobb összetételű sójának tartanak. Összetétele: NaCl- 98,7% CaSO4- 0,1% MgCl2- 0,028% CaCl2- 0,13 Fe203 0,00056%.

A szervezet optimális működéséhez ásványi anyagokra van szükség, ezeket a nélkülözhetetlen ásványokat csak étkezéssel nem lehet bejuttatni a szervezetbe, valamilyen más forrás is szükséges. Erre kiváló a fürdősó, mely a világhírű parajdi sóbányából származó kősóból készül. A parajdi kősó 97%-ban nátrium-kloridot, 3%-ban egyéb ásványi anyagokat tartalmaz. Fürdőzés közben a sóionok és ásványi anyagok a bőrön keresztül bejutnak a szervezetünkbe.

A sóban lévő iszap ásványi anyag tartalma teszi igazán különlegessé.

Termékeink 100 % -ban természetes összetevőket tartalmaznak ."Parajdi só, gyogynövények, illoolajak és természetes szinezékek ."

 
AZ EGÉSZSÉGÜGYI MINISZTÉRIUM ÁLLTALBEJEGYZETT TERMÉK !