Cum comand? | Sare de baie si produse din sare din Praid

Pentru a face comenzi pe site-ul www.saruridebaie.ro va recomandam sa cititi cu atentie aceasta sectiune, impreuna cu pagina termeni si conditii.

Orice comanda se face in totala cunostinta de cauza si cu acceptarea tuturor specificatiilor de pe site.

1. ALEGETI PRODUSELE

Prin intermediul meniului si a celorlalte link-uri din site, navigati prin categoriile sau subcategoriile de produse. Produsele afisate au prezentate in detaliu toate informatiile. Pentru detalii apasati link-ul "detalii" prezent la fiecare produs din lista. Odata ce ati identificat un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra apasati pe butonul "adauga in cos".

COS DE CUMPARATURI

Valoarea cosului de cumparaturi este permanent afisata pe site. De fiecare data cand adaugati un produs in cos veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau mai multe produsele selectate.

Apasati butonul "Inapoi la magazin" in cazul in care doriti sa navigati in continuare prin magazin si sa adaugati alte produse in cos. In cazul in care doriti sa modificati cantitatea unor produse din coloana "Cantitate".

Pentru a trece la urmatorul pas apasati butonul "Date de facturare". Urmeaza sa completati informatiile de facturare pentru a trimite comanda finala catre operatorii nostri.

2. DATE DE FACTURARE

Completati toate datele de facturare conform modalitatii de facturare, respectiv catre "Persoana fizica" sau "Persoana juridica".

Timp necesar pentru completarea formularului: 1-2 minute. Exceptand campurile "adresa e-mail" si "observatii" toate campurile sunt obligatorii, daca nu sunt completate, nu puteti trece la urmatorul pas.


CONDITII DE TRANSPORT

Expedierea, transportul si livrarea produselor comandate se realizeaza la alegere prin intermediul Postei Romane sau a firmei de curierat rapid DRAGON STAR, preturile de transport nefiind incluse in valoarea totala a cosului. Produsele vor fi ambalate corespunzator, in vederea mentinerii integritatii si calitatii acestora pe durata transportului.

TARIFE DE TRANSPORT

In cosul de cumparaturi este evidentiata separat greutatea totale a fiecarei comenzi, urmand ca in functie de aceasta greutate si a metodei de livrare, fiecare client sa-si poata estima singur costurile de livrare. Costul transportului va fi adaugat la costul produselor comandate, iar suma totala va fi platita de catre client. Suma finala si variantele de transport vor fi comunicate la confirmarea telefonica a comenzii.

Toate comenzile se expediaza in sistem ramburs, respectiv plata la ridicarea coletului.


Tarife POSTA ROMANA:

Expedierea coletului in sistem ramburs prin POSTA ROMANA se face conform procedurilor interne ale companiei. Clientul va primi instiintarea prin posta urmand ca pentru ridicarea coletului, acesta sa se prezinte cu avizul si cu un act de identitate la oficiul postal de care apartine.

Pentru detalii despre tarife, aria de acoperire sau alte conditii de livrare accesati  site-ul www.posta-romana.ro


Tarife DRAGON STAR CURIER:

Folosind serviciul de curierat rapid, veti beneficia de livrarea coletului la domiciliu intr-un termen mediu de 24 de ore din momentul preluarii. Acest termen poate varia in functie de greutate, dimensiuni si destinatie.

Pentru detalii despre tarife, aria de acoperire sau alte conditii de livrare accesati site-ul  www.curierdragonstar.ro

Aici mentionez pentru clienţi cum se calculează costul transportului.
Exp. Primul kg este 14,00 lei cu ramburs cu tot, restul kg este 0,70 de bani, plus 1 la % din valoarea comenzii, si plus TVA 20 % .

La  o comandă de 10 kg ( 2 cutii de sare de baie la 5 kg cu preti de 23,00 de lei. deci 2 cutii este 46,00 de lei ),  asa se calculează, 14,00 lei+ 9 kg x 0,70 lei +  0,46 lei = 20,76

     20,76xTVA 20% = 24,912


3. CONFIRMARE COMANDA

Verificati inca odata continutul cosului si daca ati completat corect datele de facturare. Toate preturile afisate includ TVA. Costurile de transport si livrare nu sunt incluse in valoarea afisata a comenzii, acestea variind in functie de comanda. Conditiile de livrare sau eventualele discounturi va vor fi comunicate in momentul confirmarii comenzii.

In cazul in care consideram ca datele sunt reale, in cel mai scurt timp veti fi contactat pentru confirmare iar comanda dumneavoastra va fi procesata. Un operator va va contacta pentru a stabili modalitatea de plata (ramburs .), modalitatea de livrare a produselor comandate (implicit costurile de livrare) si eventualul discount oferit.