Lampa de sare din PRAID

 

        Cercetarile si rezultatele stiintifice au dezvaluit ca insusirile biofizice ale lampii au un efect pozitiv asupra starii generale a omului. Explicatia consta in faptul ca, sarurile au o ionizatie din Praid, vibratii electromagnetice si unde de lumina care probin din transparenta structurii lor cristaline.

  Produsele cu cristale de sare sunt realizate din cristale  şi din minerale.

Domenii de utilizare

-Lampa de sare mareste imunitatea organismului. Prin lumina sa creeaza o atmosfera intima si ajuta la relaxare. Efectul curativ al cristalelor de sare este recunoscut si de medicina de astazi.

-  Emanarea ionilor negativi in aer de catre cristalele de sare este favorabila cailor   respiratorii.            

-     Are efect benefic asupra astmului cronic, reumatism, bronsita si tuse .

- Ionizeaza aerul si ingrijeste armonia psihica a omului. Are rezultate favorabile pentru caile      respiratorii.       .-  Poate ameliora tulburările de somn și concentrare   (langa pat, in camera copilului, la birou, in timpul studiului.)

-  Lampa cu cristal de sare neutralizeaza vibratiile electromagnetice (TV, calculator) si aerul  incarcat pozitiv.- o alta calitate importanta a lampii de sare este cea higroscopica, de a absorbi umiditatea din incapere.

-.Deasemenea poate fi utilizata eficient si in combaterea starii de oboseala sau de stres  .

Lămpile cu sare se pot folosi numai în interior.


Produsele contin ingrediente 100% NATURALE (sare din Praid, plante medicinale, uleiuri esentiale naturale, coloranti naturali), sunt TESTATE DERMATOLOGIC si TOXICOLOGIC, fiind aprobate de MINISTERUL SANATATII din Romania.