Sare de baie cu LAVANDA

 

Ultimele studii au scos in evidenta proprietatile lavandei, motiv pentru care tot mai multe produse cosmetice (si nu numai) folosesc extractul de lavanda ca ingredient secundar. Mirosul de lavanda relaxeaza, dar dar in acelasi timp calmeaza si curata pielea, avand efect antibacterian si antifungic. Toxinele din mediul inconjurator si stresul zilnic fac ca pielea sa aiba de suferit, devenind foarte aspra. Lavanda ajuta in acest caz, gratie antioxidantilor puternici pe care ii contine.

O baie cu SARE DE BAIE cu LAVANDA are o actiune calmanta, va destinde simturile, avand un efect relaxant, atat la nivelul creierului, cat si la cel al epidermei. Merita sa incercati!

Mod de utilizare:
Puneti aproximativ 200g de sare de baie in saculetul special (livrat impreuna cu produsul), dupa care il introduceti in cada lasand sa curga jetul de apa direct pe saculet. Umpleti cada cu apa calda (cca 30-40l) si savurati baia intre 15-20 de minute. Se recomanda o baie pe zi la interval de 1-2 zile. Continutul borcanului este suficient pentru 3-4 ocazii.

Indicatii terapeutice:
- relaxant, calmant, antistress, dezinfectant, antiparazitar


Ingrediente:

- sare din Praid, lavanda


Produsele contin ingrediente 100% NATURALE (sare din Praid, plante medicinale, uleiuri esentiale naturale, coloranti naturali), sunt TESTATE DERMATOLOGIC si TOXICOLOGIC, fiind aprobate de MINISTERUL SANATATII din Romania.