Sare de baie cu LAVANDA

 

Ultimele studii au scos in evidenta proprietatile lavandei, motiv pentru care tot mai multe produse cosmetice (si nu numai) folosesc extractul de lavanda ca ingredient secundar. Mirosul de lavanda relaxeaza, dar dar in acelasi timp calmeaza si curata pielea, avand efect antibacterian si antifungic. Toxinele din mediul inconjurator si stresul zilnic fac ca pielea sa aiba de suferit, devenind foarte aspra. Lavanda ajuta in acest caz, gratie antioxidantilor puternici pe care ii contine.

O baie cu SARE DE BAIE cu LAVANDA are o actiune calmanta, va destinde simturile, avand un efect relaxant, atat la nivelul creierului, cat si la cel al epidermei. Merita sa incercati!

Mod de utilizare:
Turnati aproximativ 500 g sare de baie in cada si umpleti cu apa calda (cca. 35-40l). Baia poate dura 15-30 minute, dupa care nu se spala sarea, pentru a nu diminua efectul "mantalei de sare". Se recomanda o cura de minim 10 bai, o baie pe zi la interval de 1-2 zile. Continutul cutiei este suficient pentru 4 ocazii.

Recomandat pentru:

- reumatism articular cronic inflamator, in afara puseelor evolutive;
- boli de piele (alergii, infectii, eruptii);
- boli ginecologice;
- boli respiratorii (astm, traheobronsita cronica);
- dureri de os, sechele posttraumatice ale membrelor;
- distorsii neurovegetative, capsulite retractile.

Ingrediente:
- sare din Praid, sulf, iod ulei de lavanda


Produsele contin ingrediente 100% NATURALE (sare din Praid, plante medicinale, uleiuri esentiale naturale, coloranti naturali), sunt TESTATE DERMATOLOGIC si TOXICOLOGIC, fiind aprobate de MINISTERUL SANATATII din Romania.