Sare de baie OCEAN

 

O baie relaxanta si linistitoare este un rasfat care toti il meritam. Nu te multumi doar cu apa calda din cada, gusta din efectele unei cure complete de AROMATERAPIE. In plus este cunoscut faptul ca pielea este un absorbant excelent. Beneficiaza de efectele pozitive ale unei bai cu sare de baie - o piele bine hidratata, fina si catifelata, un plus de sanatate si relaxare totala - si te asiguram ca nu vei regreta!
SAREA DE BAIE OCEAN face ca mireasma unica si neegalabila de la malul marii sa fie tot mai aproape. Transforma momentele de relaxare intr-un adevart festin!

Mod de utilizare:

Turnati aproximativ 500 g sare de baie in cada si umpleti cu apa calda (cca. 35-40l). Baia poate dura 15-30 minute, dupa care nu se spala sarea, pentru a nu diminua efectul "mantalei de sare". Se recomanda o cura de minim 10 bai, o baie pe zi la interval de 1-2 zile. Continutul cutiei este suficient pentru 10 ocazii.

Recomandat pentru:

 • - afectiuni reumatismale degenerative: spondiloze, artroze;
  - afectiuni reumatismale inflamatorii: dureri articulare cronice (in afara puseelor acute);
  - afectiuni reumatismale abarticulare: periostoze, tendinoz─â, mioza, tendomiozite, periartrite
  - spondilita anchilozanta;
  - afectiuni ginecologice;
  - afectiuni dermatologice: Psoriazis;
 • - afectiuni posttraumatice: redori articulare postraumatice, recuperari dupa operatii pe oase, muschi, tendoane, articulatii, recuperari dupa fracturi, entorse, luxatii;
 • - afectiuni neurologice periferice: pareze usoare, sechele dupa polineuropatii, sechele dupa poliomielita;
 • - afectiuni respiratorice.


Contraindicatii:

- hipertensiune arteriala, insuficienta cardiaca, TBC


Produsele contin ingrediente 100% NATURALE (sare din Praid, plante medicinale, uleiuri esentiale naturale, coloranti naturali), sunt TESTATE DERMATOLOGIC si TOXICOLOGIC, fiind aprobate de MINISTERUL SANATATII din Romania.