Sare de baie cu IASOMIE

 

Iasomia este o planta agatatoare cultivata in special pentru parfumul puternic al florilor, avand in acelasi timp efecte pozitive asupra sanatatii corpului si a mintii. Extractul de iasomie este folosit in tratarea problemelor ce tin de disfunctii sexuale masculine si frigiditate la femei. Este folosit in aceeasi masura si la tratarea acneei sau ingrijirea tenului gras.
Baile repetate cu SARE DE BAIE cu IASOMIE alunga stresul si starile de depresie. Proprietatile plantei au efecte benefice asupra sistemului nervos, relaxeaza corpul, alunga depresia, echilibreaza balanta hormonala, avand efecte pozitive pentru toate tipurile de piele (grase, uscate, dezhidratate). Merita sa incerci!

Mod de utilizare:

Turnati aproximativ 500 g sare de baie in cada si umpleti cu apa calda (cca. 35-40l). Baia poate dura 15-30 minute, dupa care nu se spala sarea, pentru a nu diminua efectul "mantalei de sare". Se recomanda o cura de minim 10 bai, o baie pe zi la interval de 1-2 zile. Continutul cutiei este suficient pentru 10 ocazii.

Recomandat pentru:

 • - afectiuni reumatismale degenerative: spondiloze, artroze;
  - afectiuni reumatismale inflamatorii: dureri articulare cronice (in afara puseelor acute);
  - afectiuni reumatismale abarticulare: periostoze, tendinoz─â, mioza, tendomiozite, periartrite
  - spondilita anchilozanta;
  - afectiuni ginecologice;
  - afectiuni dermatologice: Psoriazis;
 • - afectiuni posttraumatice: redori articulare postraumatice, recuperari dupa operatii pe oase, muschi, tendoane, articulatii, recuperari dupa fracturi, entorse, luxatii;
 • - afectiuni neurologice periferice: pareze usoare, sechele dupa polineuropatii, sechele dupa poliomielita;
 • - afectiuni respiratorice.


Contraindicatii:

- hipertensiune arteriala, insuficienta cardiaca, TBC


Produsele contin ingrediente 100% NATURALE (sare din Praid, plante medicinale, uleiuri esentiale naturale, coloranti naturali), sunt TESTATE DERMATOLOGIC si TOXICOLOGIC, fiind aprobate de MINISTERUL SANATATII din Romania.