Sare de baie cu LILIAC

 

Nu exista persoana care sa nu recunoasca mirosul de liliac din prima clipa. Liliacul este unul din cei mai frumosi si parfumati arbusti, dar care din pacate infloreste doar primavara, un motiv in plus de apreciere. Frunzele de liliac poseda efecte vasodilatatoare, febrifuge si vermifuge, uleiul eteric din flori fiind folosit in tratamentul artritelor si a reumatismului.
Pe langa efectele curative ale plantei medicinale componente, o baie cu SARE DE BAIE cu LILIAC poate fi considerata o cura eficienta de AROMATERAPIE, avand o actiune puternic-calmanta si un efect imediat. Merita sa incerci!

Mod de utilizare:

Turnati aproximativ 500 g sare de baie in cada si umpleti cu apa calda (cca. 35-40l). Baia poate dura 15-30 minute, dupa care nu se spala sarea, pentru a nu diminua efectul "mantalei de sare". Se recomanda o cura de minim 10 bai, o baie pe zi la interval de 1-2 zile. Continutul cutiei este suficient pentru 10 ocazii.

Recomandat pentru:

 • - afectiuni reumatismale degenerative: spondiloze, artroze;
  - afectiuni reumatismale inflamatorii: dureri articulare cronice (in afara puseelor acute);
  - afectiuni reumatismale abarticulare: periostoze, tendinoz─â, mioza, tendomiozite, periartrite
  - spondilita anchilozanta;
  - afectiuni ginecologice;
  - afectiuni dermatologice: Psoriazis;
 • - afectiuni posttraumatice: redori articulare postraumatice, recuperari dupa operatii pe oase, muschi, tendoane, articulatii, recuperari dupa fracturi, entorse, luxatii;
 • - afectiuni neurologice periferice: pareze usoare, sechele dupa polineuropatii, sechele dupa poliomielita;
 • - afectiuni respiratorice.


Contraindicatii:

- hipertensiune arteriala, insuficienta cardiaca, TBC


Produsele contin ingrediente 100% NATURALE (sare din Praid, plante medicinale, uleiuri esentiale naturale, coloranti naturali), sunt TESTATE DERMATOLOGIC si TOXICOLOGIC, fiind aprobate de MINISTERUL SANATATII din Romania.