Sare de baie cu EUCALIPT

 

Efectele invioratoare si de improspatare ale eucaliptului sunt bine cunoscute. In plus proprietatile terapeurice il recomanda ca un ingredient secundar foarte utilizat in industria cosmetica si farmaceutica. Combinat cu sarea de Praid ajuta in afectiunile reumatismale artite reumatoide si poliartroze, dar in acelsi timp are efecte pozitive si in bolile dermatologicedatorita actiunii antiseptice si antihemoragice.
Eucaliptul calmeaza starile emotionale intense, o baie cu SARE DE BAIE cu EUCALIPT fiind remediul ideal pentru starile emotionale extreme, astenii sau depresii. Ajuta la cresterea capacitatii de concentrare si la instalarea unei stari de liniste si armonie. Merita sa incerci!

Mod de utilizare:

Turnati aproximativ 500 g sare de baie in cada si umpleti cu apa calda (cca. 35-40l). Baia poate dura 15-30 minute, dupa care nu se spala sarea, pentru a nu diminua efectul "mantalei de sare". Se recomanda o cura de minim 10 bai, o baie pe zi la interval de 1-2 zile. Continutul cutiei este suficient pentru 10 ocazii.

Recomandat pentru:

 • - afectiuni reumatismale degenerative: spondiloze, artroze;
  - afectiuni reumatismale inflamatorii: dureri articulare cronice (in afara puseelor acute);
  - afectiuni reumatismale abarticulare: periostoze, tendinoz─â, mioza, tendomiozite, periartrite
  - spondilita anchilozanta;
  - afectiuni ginecologice;
  - afectiuni dermatologice: Psoriazis;
 • - afectiuni posttraumatice: redori articulare postraumatice, recuperari dupa operatii pe oase, muschi, tendoane, articulatii, recuperari dupa fracturi, entorse, luxatii;
 • - afectiuni neurologice periferice: pareze usoare, sechele dupa polineuropatii, sechele dupa poliomielita;
 • - afectiuni respiratorice.


Contraindicatii:

- hipertensiune arteriala, insuficienta cardiaca, TBC


Produsele contin ingrediente 100% NATURALE (sare din Praid, plante medicinale, uleiuri esentiale naturale, coloranti naturali), sunt TESTATE DERMATOLOGIC si TOXICOLOGIC, fiind aprobate de MINISTERUL SANATATII din Romania.